sala weselna Dąbrówka Sale weselne

Kościelna, Toszek, śląskie, Polska
od 150,00

Opinie klientów (0)

Opis

MENU JEDNODNIOWE WESELE
PROPOZYCJA I
150zł
Powitanie Pary Młodej chlebem i solą przez Szefa Sali
Powitanie Pary Młodej oraz gości szampanem
Obiad (2 porcje na osobę)
 Rosół z makaronem
 Rolada wieprzowa
 Udko faszerowane pieczarkami
 Karczek po bawarsku
 Kluski jasne i ciemne
 Modra kapusta
 Kapusta biała zasmażana
 Surówka wiosenna
Deser
 Puchary lodowe z owocami sezonowymi i bitą śmietaną
 Owoce
Kawa, herbata
 kruche ciasteczka maślane
 Ciasta firmowe 5 rodzajów

Zimna płyta
 Płyta mięsna, wędliny
(sztufada wieprzowa, schab ze śliwką, szynka
z komina, polędwica sopocka, pieczeń rzymska)
 Płyty serowe
 Tymbalik z drobiu
 Ryba po grecku
 Śledź z marynowaną cebulą
 Sałatka z brokułami
 Sałatka z kurczakiem
 Pieczywo z własnej piekarni
 Masło
I kolacja (1,5 porcji na osobę)
 Filet po parysku
 Karczek duszony w warzywach a’la sztufada
 Szaszłyki
 Ziemniaki pieczone
 Ryż z warzywami
 Surówka biało-czerwona
II kolacja
 Barszcz czerwony z krokietem lub pasztecikiem
III kolacja
 Bogracz lub flaczki

MENU JEDNODNIOWE WESELE
PROPOZYCJA II
175zł
Powitanie Pary Młodej chlebem i solą przez Szefa Sali
Powitanie Pary Młodej oraz gości szampanem
Obiad (2,5 porcji na osobę)
 Rosół z makaronem
 Rolada śląska wołowa/wieprzowa (50/50)
 Udko z kaczki konfitowane
 Karczek pieczony w warzywach w asyście piwa
 Kluski jasne i ciemne
 Ziemniaki puree z koperkiem
 Modra kapusta
 Kapusta biała zasmażana z grzybami
 Buraczki tradycyjne
Deser
 Puchary lodowe z owocami sezonowymi i bitą śmietaną lub szpajza
 Owoce
Kawa, herbata
 kruche ciasteczka maślane
 Ciasta firmowe 5 rodzajów
Zimna płyta
 Płyta mięsna, wędliny, wędliny dojrzewające
(sztufada wieprzowa, schab ze śliwką, schab z morelą, szynka
z komina, polędwica sopocka, pieczeń rzymska, szynka brandenburska)
 Szynka parmeńska z melonem, dresing malinowy
 Płyty serowe
 Tymbalik z drobiu
 Ozór wieprzowy, śliwka węgierka, piana chrzanowa
 Sałatka pikantna wieprzowina
 sałatka grecka
 Caprese
 Ryba po grecku
 Tatar wołowy
 Śledź w śmietanie a’la matias
 Pieczywo z własnej piekarni
 Masło
I kolacja (1,5 porcji na osobę)
 Kotlet schabowy na smalcu
 Devolay z serem i masełkiem
 Faszerowana pierś z kurczaka
 Pieczeń z szynki
 Frytki steak house
 Ryż w curry
 Bratkartofle
 Sałatka coleslaw
 Mix sałat z sosem winegret
 Sos grzybowy
II kolacja
Pokaz szefa kuchni:
 udziec wieprzowy
 ciapkapusta
 sos chrzanowy
III kolacja
 Flaczki cielęce z szafranem lub boeuf strogonow


MENU JEDNODNIOWE WESELE
PROPOZYCJA III
195zł
Powitanie Pary Młodej chlebem i solą przez Szefa Sali
Powitanie Pary Młodej oraz gości szampanem
Zupa
 Tradycyjny rosół z makaronem
Danie główne (3 porcje na osobę)
 Rolada wołowa
 Rolada wieprzowa z białą kiełbasą, majerankiem
 Karczek pieczony w warzywach w asyście piwa
 Policzki wieprzowe macerowane w wytrawnym
czerwonym winie
 Kluski jasne i ciemne
 Ziemniaki z koperkiem
 Ryż z warzywami
 Modra kapusta
 Kapusta kiszona zasmażana z grzybami leśnymi
 Surówka sezonowa
Deser
 Puchary lodowe z owocami sezonowymi i bitą śmietaną
 Owoce
Kawa, herbata
 kruche ciasteczka maślane
 Ciasta firmowe 5 rodzajów
 Szpajza
Zimna płyta
 Płyta mięsna, wędliny, wędliny dojrzewające
(sztufada wieprzowa, schab ze śliwką, schab z morelą, szynka
z komina, polędwica sopocka, pieczeń rzymska, szynka brandenburska, chorizo, salami)
 szynka parmeńska z melonem, dresing malinowy
 Płyty serowe, sery twarde, kozie, francuskie
 Tymbalik z drobiu
 Ozór wieprzowy, śliwka węgierka, piana chrzanowa
 Galaretka wieprzowa
 Sałatka pikantna wieprzowina
 Sałatka grecka
 Caprese
 Ryba po grecku
 Tatar wołowy
 Oryginalny śledź a’la matias, wędzona śliwka ,fenkuł, pomarańcza
 Pieczywo z własnej piekarni
 Masło
I kolacja (2 porcje na osobę)
 Polędwiczka wieprzowa z borowikami
 Filet z indyka z jalapeno
 Pularda z bekonem, kaparami, suszonymi pomidorami
 Szaszłyki drobiowe
 Ziemniaki puree
 Frytki
 Ziemniak pieczony, rozmaryn, gzik
 Bukiet warzyw
 Sałatka czerwona fasola i soczewica
II kolacja
Pokaz szefa kuchni:
 udziec wieprzowy
 ciapkapusta
 sos chrzanowy
III kolacja
 Flaczki cielęce z szafranem lub boeuf strogonow

POPRAWINY
40zł/os.
Obiad
 Zupa do wyboru
• Krem pieczarkowy
• Rosół
• Żurek
 Mięsa pozostałe z pierwszego dnia + jedno nowe 100%
 Kluski białe i ciemne
 Modra kapusta
 Kapusta zasmażana
 Surówka

Kawa ciasto
 Ciasta pozostałe z pierwszego dnia + 4 smakowe torty
Zimna płyta
 Wędliny
 Mięsa pieczone
 Sery
 Tymbalik
 Śledź po wiejsku
 Sałatka grecka
 Sałatka jarzynowa
Ciepła kolacja do wyboru
• Bigos
• Bogracz
• Flaczki
• Potrawka z ryżu
• Barszcz z krokietem

Zobacz więcej

Lokalizacja

Opinie klientów

Znasz firmę? Podziel się opinią!

    Statystyki

    Całkowita liczba wyświetleń ogłoszeń
    Nie ma jeszcze statystyk
    • Wyświetleń strony: 5
    • Data dodania: Listopad 5, 2018