Opis

Nasza firma powstała w 1990 r. i od tego czasu działa zgodnie z dewizą

“Najwyższa jakość – smacznie, zdrowo, ekologicznie”.

Do Państwa dyspozycji oddajemy kilka przestronnych, komfortowych sal, które możemy w dowolny sposób zaaranżować. Sale są klimatyzowane, odpowiednio nagłośnione, wyposażone w system ekranów wizyjnych oraz sceny dla zespołów muzycznych, z nastrojowym oświetleniem i odpowiednią dekoracją. Dzięki posiadaniu własnego agregatu prądotwórczego jesteśmy w stanie zapewnić przywrócenie zasilania w ciągu kilku minut. Wykwalifikowany serwis kelnerski zadba o to, by dania i napoje podane były w sposób profesjonalny i elegancki, co pozwoli na stworzenie odpowiedniej atmosfery spotkania.

Oferujemy swoją pomoc nie tylko w zakresie doboru odpowiedniego menu, zadowalającego nawet najbardziej wymagających smakoszy, skomponowanego zgodnie z Państwa życzeniem, lecz również pomożemy wybrać profesjonalną oprawę muzyczną, obsługę foto-video i odpowiednie alkohole.

Naszą specjalnością jest organizacja:

- uroczystości rodzinnych (wesela, przyjęcia komunijne, -urodziny, rocznice, chrzciny, stypy),
- bankietów, cocktaili, serwisów kawowych, lunchów, konferencji,
- szkoleń, spotkań biznesowych,
- studniówek,
- imprez plenerowych (targi, konferencje, imprezy promocyjne, eventy)
- na co pozawala własna, ogrzewana, oświetlona hala namiotowa o powierzchni 450 m2,
- żywień zbiorowych – Restaurację odwiedza codziennie ok. 700 konsumentów, żywienie sportowców, uczestników spotkań seminaryjnych,
- żywienie kliniczne (pacjenci Wojewódzkiego Szpitala Dziecięcego w Bydgoszczy, ośrodki rehabilitacji, Wojewódzka Przychodnia Dermatologiczna itp.)

Jako pierwsi w Polsce opracowaliśmy i wdrożyliśmy innowacyjny system żywienia pacjentów Centrum Onkologii w Bydgoszczy, działający na zasadzie „stołu szwedzkiego” w formie All inclusive.

Wysoką jakość usług zapewnia nam doświadczony personel wraz z dyplomowanym dietetykiem i odpowiednie przygotowanie techniczne (np.: przystosowanie do przyjęcia osób niepełnosprawnych, pojazdy do przewożenia żywności, autorski system dystrybucji posiłków i napojów), co potwierdza wprowadzony i stosowany system HACCP (ang. Hazard Analysis and Critical Control Points) – System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli.

W 2013 roku rozpoczęliśmy prace związane z wdrożeniem Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności zgodnego z wymaganiami międzynarodowej normy ISO 22000 Food safety management systems – Requirements for organizations throughout the food chain. Wdrożony system poddany został procesowi certyfikacji i w następstwie pozytywnego wyniku audytu Zakład usług Gastronomicznych Waldemar Lewicki w Bydgoszczy w 2014r. uzyskał certyfikat na zgodność wdrożonego systemu z normą ISO 22000:2005.

Prowadzimy również szkolenie uczniów przygotowując ich do zawodu kucharza.

Misją naszej firmy jest wytworzenie w świadomości klientów znaku równości między smacznym i niedrogim posiłkiem, a Zakładem Usług Gastronomicznych Waldemar Lewicki.

Celem firmy jest osiągnięcie i utrzymanie zadowolenia Klienta z jakości wykonywanych usług w zakresie kompleksowego żywienia. Nasze działania muszą wyprzedzać podobne usługi świadczone przez konkurencję zarówno co do zakresu, jakości, jak i co do obsługi Klienta.

Z Klientami pracujemy na zasadach partnerstwa, aby lepiej poznać ich oczekiwania.

Utrzymując wysokie standardy jakości, oddajemy do dyspozycji Klientów naszą wiedzę, możliwości i zaangażowanie.

Zapraszamy do korzystania z naszych usług!!!

Opinie klientów

Znasz firmę? Podziel się opinią!

    Twoja opinia zwiększa pozycje "Restauracja Uniwersytecka" w rankingu Towesele.pl, nie czekaj zostaw opinię juz teraz!

    Statystyki

    Całkowita liczba wyświetleń ogłoszeń
    Nie ma jeszcze statystyk
    • Wyświetleń strony: 1167
    • Data dodania: Luty 29, 2016

    Podobne oferty z tej kategorii